Alla inlägg den 12 maj 2011

Av Sandra - 12 maj 2011 22:44

  Det har nog aldrig hänt att jag kollar på ett kval till eurovision. Jag gillar svenska melodifestivalen och ibland ser jag finalen i eurovision. Men i år gillar jag verkligen bidraget Sverige har, så tänkte jag kollar.

Men fy vad dåliga alla bidrag va, Danmark var väl ok. Nu är det bara långdraget, men vill se slutet om söta Erik sjöng sig vidare. I så fall blir det ju finalen på lördag. Om inte Sverige är med kollar jag inte på någon final. ;)


Jag sov riktigt dåligt till idag, så är ganska trött men hoppas kunna somna ganska fort sen. Jag vaknar varje gång jag vänder mig om nu, av denna värk. Jag skulle förklara för läkaren idag hur det kändes, men det är svårt.

Min enkla förklaring var att när jag ställer mig upp känns det somom jag ska gå av under magen och sen när jag rör mig känns det som någon sticker knivar i ljumskarna och neråt. Då förstår väl alla.. ha ha.....

Blir panodil till natten idag, inte bästa smärtlindring, men läkaren tyckte ändå jag skulle testa det för att klara några dagar till. Min kropp är inte alls redo för förlossning än.  Jag klarar några dagar till utan att be om planerat kejsarsnitt, det är ju bättre för både mig och bebisen att föda vaginalt. Mer än så skriver jag inte om dagens Västerviks-besök.

Jo jag kan ju skriva att bebisen mår toppen!!!! Bara jag som blir sämre och sämre........... men allt för den i magen ska må bra.


Spänningen stiger...... vem går vidare...... ett land kvar OCH DET VAR SVERIGE!!!!! Det var ju lite spännande....


Godnatt

Av Sandra - 12 maj 2011 16:51

När jag bytte blogg så kom det nya kommentarer ganska ofta men nu händer det inte mycket.... lite synd....


Jag har inte heller några kommentarer idag. Jag är trött, kan inte ens beskriva hur trött. Men känns som jag kommer börja stor-gråta när som helst, av trötthet. Det har varit en omtumlande dag som inte slutade som jag ville.


Tack Erica för idag   


39 veckor idag!!!!!

Presentation


Mitt liv med diabetes och min dotter Stina.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards