Alla inlägg den 20 april 2011

Av Sandra - 20 april 2011 16:08

Vilken underbar dag det varit trots hemsk natt!!!! Börjar med ett kort från i måndags v.35+4   

  

Gjorde massa på fm, det är inte bra när jag mår bra... ha ha. Jag glömmer bort att ryggen säger ifrån efter ett tag. Så idag var jag pigg så gick en promenad och sen fixade och donade i köket. Sen säger det bara stop i ryggen. Men när jag skulle vila kom Matias och Adelé på besök...... alltid trevligt =)

Söta tjejen som kan gå skälv och dricka själv, hon försökte även klättra upp för trappen själv.

      

Matias satte upp nätdörren i köket, så nu kan jag vädra och vara ute på baksidan utan att släppa ut katterna. Har väl tänkt att de ska få följa med ut i sele sen. Ser ju tyvärr inte så fint ut med dörren, men har två "trådgardiner" jag tänkte sätta för dörren. Få se om det är snyggare.

 

Matias åkte och handlade så då va Adelé och jag själva. Det va lunchdags så det fixade vi ju....fisk....hua.... Spännande att få äta i knät och inte i en egen stol. Jag har ingen barnstol än. Vi hade det bra iaf, men när de åkt hem så föll jag i soffan. Låg en timma och då hann kroppen (helst rygg) stelna ordentligt så tog mig knappt upp från soffan ;)

  


Idag kan jag hålla handen om bebisens rumpa..... är ju coolt även om det gör ont när den sticker upp.......  


Fick mail från diabetessköterskan, mitt hba1c låg på 5,6. Det har höjts lite men det är ju fortfarande bra. Hon ville jag skulle ändra min frukost och lägga till protein (ägg) och massa fet ost. Så får väl koka mig lite ägg............. det är ju nyttigt...........


Av Sandra - 20 april 2011 10:18

Vilken hemsk natt jag har haft, men man ska ju inte klaga. Snart har jag ju en bebis hos mig   

Men i natt så "knölande" den lilla/lille mycket i magen. Att ett ben eller en rumpa kan göra så ont, men känns som det är en sten som sticker ut ju. Jag brukar sova dåligt första delen på natten, men sen efter 4 brukar jag sova hårt till runt 9. Så va det inte i natt. Jag var uppe runt 4 som vanligt och drack lite filmjölk, men sen kunde jag inte sova. Fick värsta täppta näsan så kunde knappt andas liggande. Blev väl några korta stunder jag somnade, men vid 7 vaknade jag sen låg jag bara och vilade. Kanske får mig sömn i natt då.


Nu ringde det på dörren. Jag va ju påklädd tidigt idag så öppnade. En äldre tant står där och vill göra reklam för "en bättre värld" Hon står med broschyrer om Jesus. Jag sa jag inte är intresserad. Då börhar hon tjata om att han är den enda som kan göra denna värld bättre.... bla bla bla....hon får ju tro vad hon vill, men jag sa igen att jag vill inte höra och jag vill inte ha info om honom. Hon gav sig inte, så jag sa bara NEJ och stängde dörren. Kan tänka mig vad hon tänkte om mig då.... oförskämd tjej..... men HERREGUD de ska väl inte tvinga på andra deras tro.   


Det är grått ute idag, även om jag gillar solen är det skönt att inte svettas idag. Så ska passa på att gå ut en sväng. Har lite papper att slänga i miljöstationen och brev att posta. Måste ta bilen neråt idag, såg jag inte hade migräntabletter över påsk.


Huvudvärken har ju varit smygande i tre dagar nu, jag som mått så bra från den. Läkaren och jag kollade ju tabletter i måndags (vet inte om jag skrev det då), men det finns ju inga migräntabletter jag får äta. Så hon skrev ut så jag kan fortsätta med dessa (sandomigrin) som ska stoppa huvudvärk. Äter tre om dagen så det är ganska mycket. Har nu så jag kan äta i 3 månader till, sen får jag kanske testa utan.

Har ju äntligen fått kallelse till specialist för migrän. Skickade remiss i julas och fick tid nu i april. Jag ringde och avnokade för jag fixar inte mer resor än alla ultraljud. De avbokade, men igår fick jag en ny tid igen i början av maj. Så jag ringde igen och de sa läkaren vill inte släppa mitt "fall" även att migränen är bättre. Jag bad då om en tid i sommar istället och förklarade att jag är höggravid och fixar inte resorna till Västervik. Så får väl åka på lite resor även i sommar. Vet jag måste till diabetesläkaren och även göra en ny gastroskopi också..... mycket äventyr för den lilla/lille sen ;)


Blev en lång blogg, jag som inte ens tänkt blogga idag. Men är ganska svårt att sluta när man vant sig att skriva dagligen. Nu ska jag fixa håret och lunka ut.


Längtar till imorgon och fredag   

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Mitt liv med diabetes och min dotter Stina.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<<
April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards