Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Sandra - 19 juli 2011 21:05

Det märks att min Stina varit lugn några dagar nu. Jag hinner blogga, jag hinner äta och jag hinner ta hand om mig själv. Hinner ju inte sitta och njuta av maten som innan, men jag hinner äta och det är ju huvudsaken =)


Idag har jag varit grymt seg, så drog mig för att göra något alls. Efter lunch bjöd jag in Anna-Karin så vi tjatade lite över en kopp kaffe.

Fick ett litet ryck på eftermiddagen, ville göra nåt. Så jag satte Stina i bärselen. Först var det inte en nöjd tjej, men så drog jag igång dammsugaren och hon slocknade direkt. Hon sov så gott efter dammsugningen, så gick ut med soporna, packade ner alla mammakläder och plockade disk. När jag lyfte ur henne var det ganska svettigt mellan oss och hon vaknade ganska snabbt, men hon var nöjd. Hon fick ligga och vädra och svalna på skötbordet. Det gillar hon verkligen!!!!

 Efter kvällsmaten kom mamma så vi gick en promenad. Stina har sovit jätte-bra idag och sover nu för natten.

Hennes favoritställning att somna i är att gräva ner huvudet i min armhåla. Känns ju inte så trevligt att dofta där *ha ha*. Kan se ut som bilden när hon slocknat =)

Har ärvt så många fina pyamas, men Stina är som ett element så blir så lite kläder som möjligt. När det är som varmast sover hon i linne, nu har hon sovit i långarmad body. Det har inte varit så varmt om nätterna och hon vägrar ha armarna under täcket. Armarna ligger utsräckta antigen uppe vid huvudet eller rakt ut åt sidorna. Så gulligt     

Av Sandra - 19 juli 2011 09:02

I natt sov min tjej mellan 21-07, med ett matuppehåll. Men jag ska inte hoppas för mycket, att hon börjar sova om nätterna.

Nu har hon svårt att somna, slåss mot John Blund. Men jag tror att John Blund vinner =)

Då ska jag passa på att duscha, men är lite stressande när hon kan vakna när som. Men barn mår ju inte dåligt av att skrika en liten stund, det är väl bara mammor som tycker det är jobbigt.


Bvc igår....4830 gram och 55,5 cm lång. Hon växer sakta, men säkert. Jag skulle öka maten lite till. Bvc frågar ju mycket och denna gång om mig och Markus. Jag sa vad vi bestämt och hon var inte nöjd med det. Så får väl lyssna lite på henne, hon sa egentligen det jag känner men jag vill vara snäll mot Markus. Han måste ju få träffa sin dotter. Men nu lyssnar vi på bvc, de ska ju va experter.

Ingen som har tips om hur man gör med umgänge när barnen är så små som Stina???? Även något bra sätt att dela upp tiden sen med????

  

Presentation


Mitt liv med diabetes och min dotter Stina.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards